ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια "Νικολέτα"
κατηγορία: 2 κλειδιά
 

Σε ένα από τα ομορφότερα νησιά των Σποράδων, την Αλόννησο, προικισμένο από την φύση με τα σμαραγδένια νερά της, θα συναντήσει εύκολα κανείς τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Νικολέτα.Όλοι οι χώροι του καταλύματος είναι ιδιαίτερα προσεγμένοι με κύριο μέλημα των ιδιοκτητών του να προσφέρουν ευχάριστη διαμονή σε όλους όσους το επισκεπτούν.

Η προνομιακή θέση των ενοικιαζομένων δωματίων Νικολέτα στο Πατητήρι (περιοχή Κάβος) μαγνητίζει τα βλέμματα όλων!

 

 

Ακριβώς μπροστά από το λιμάνι προσφέρει μαγευτική θέα και παρέχει τη δυνατότητα να απολαύσει κάποιος το εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα.Η παραλία που βρίσκεται μπροστά από τα δωμάτια είναι βραχώδης και για το λόγο αυτό δεν ενδείκνυται για καλοκαιρινιά μπάνια σε εκείνους που δεν ξέρουν καλό κολύμπι. Παρόλα αυτά, σε λίγα λεπτά μπορείτε να μεταφερθείτε σε κάποια άλλη παραλία του νυησιού με τη χρήση κάποιου μεταφορικού μέσου!Σας εγγυόμαστε άριστη εξυπηρέτηση, καθαριότητα και προσιτές τιμές για διακοπές που θα σας μείνουν αξέχαστες.

 

Κύριο μέλημα της ιδιοκτήτριας είναι να φροντίζει να παραμένει καθαρό το κατάλυμα!Για το λόγο αυτό πραγματοποιείται καθημερινή καθαριότητα στα δωμάτια!Ευχάριστες ώρες μπορεί κάποιος να περάσει στον εκπληκτικό κήπο του Νικολέτα. Γεμάτος με όμορφα και ανθισμένα λούλουδια σε συνδιασμό την όμορφη θέα της σμαραγδένιας θάλασσας αποτελούν το ιδανικό τοπίο για ώρες χαλάρωσης που σας ταξιδεύουν σε κόσμους μαγικούς και ονειρεμένους!